Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A crescut numărul şoferilor indisciplinaţi
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 75

Sute de şoferi au fost sancţionaţi în acest weekend de poliţiştii de la Serviciul Rutier Olt. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru viteză şi lipsa centurii de siguranţă.  Poliţiştii spun că numărul sancţiunilor a crescut în ultima săptămână, astfel că vor fi intensificate controalele în trafic, în tot judeţul.




Peste 50 de poliţişti au acţionat zilnic în trafic, atât în Slatina, cât şi în localităţile din judeţ. Vizate au fost toate categoriile de participanţi la trafic, dar mai ales conducătorii auto. În total, oamenii legii au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut zeci de premise de conducere, dar şi certificate de înmatriculare.

Poliţiştii spun că în ultimele zile a crescut numărul abaterilor în trafic, motiv pentru care vor fi scoase în stradă toate aparatele radar şi va creşte numărul agenţilor care vor participa la acţiuni.

Alte 600 de amenzi au fost aplicate şoferilor în perioada 9-15 martie pentru abaterile privind noul Cod rutier în ceea ce priveşte transportul copiilor şi centura de siguranţă.

Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE