Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Arestată pentru evaziune fiscală
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 79

Doar unul dintre cei trei suspecţi reţinuţi ieri în urma percheziţiilor din Balş rămâne în arest pentru 30 de zile. Pe numele a doi dintre ei, Tribunalul Olt a dispus măsura controlului judiciar.




În urma celor trei percheziţii efectuate ieri în oraşul Balş, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, trei persoane au fost reţiunte pentru 24 de ore. Pe numele acestora s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. În timpul cercetărilor, s-a stabilit că, în perioada 2011-2013, prin înregistrarea în contabilitate a unor operaţiuni comerciale nereale, suspecţii au produs un prejudiciu bugetului de stat în cuantum de de peste două milioane de lei. Pe de altă parte, în aceeași perioadă au fost scoase din patrimoniul societăţii peste 3 milioane de euro, fără a se putea justifica provenienţa acestora. Banii retraşi s-au folosit în interes personal, dar şi pentru construirea unor imobile şi achiziţionarea unui autoturism.

Ieri, s-a dispus sechestrul asigurator asupra unor terenuri, imobile şi un autoturism aparţinând inculpaţilor.

Procurorii olteni au înaintat astăzi Tribunalului Olt propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor. Judecătorii olteni au admis în parte cererea şi au dispus arestarea preventivă a inculpatei C.N.L. pe o perioadă de 30 de zile şi măsura controlului judiciar faţă de ceilalţi doi. Soluţia Tribunalului Olt a fost atacată cu contestaţie, ce se va judeca la Curtea de Apel Craiova.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE