Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prysmian, excelenţă pentru Slatina şi România
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 83

Noi unităţi de producţie pentru cabluri optice şi de înaltă tensiune, care vor crea peste 300 de locuri de muncă la Slatina. Este proiectul lansat astăzi la sediul Ambasadei Italiei la Bucureşti de către reprezentanţii de la cel mai înalt nivel al Prysmian Group.


Anunţul privind cele două investiţii industriale, în valoare totală de aproximativ 30 de milioane de euro, a fost făcut de către Valerio Battista, CEO Prysmian Group, împreună cu Francesco Fanciulli, CEO pentru Europa Centrală al fabricii, în cadrul unei conferinţe de presă.

Din partea Guvernului României au participat ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, şi cel al Economiei, Mihai Tudose. La eveniment au participat şi Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, viceprimarul Cristian Bircea şi Ciprian Chiţoiu, directorul Parcului Industrial unde Prysmian a cumpărat deja peste 17 hectare de teren pentru construirea noilor unităţi. Producţia de cabluri optice în această locaţie este prevăzută pentru începutul anului 2017, iar aici vor fi angajate peste 300 de persoane.

Cealaltă investiţie, în fabrica existentă la Slatina, este o unitate în care se vor produce cabluri de înaltă tensiune şi care va fi gata în luna iulie a acestui an.

„În România vom dezvolta expertiza şi tehnologiile la nivel de excelenţă”, a declarat Valerio Battista, CEO Prysmian Group.



Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE