Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Minore exploatate sexual
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 86

O nouă grupare infracţională, specializată în trafic de persoane şi trafic de minori a fost destructurată în această dimineaţă de procurorii DIICOT. Timp de patru ani, cei cinci suspecţi au exploatat sexual mai multe tinere, plasându-le ca prostituate în cluburi din străinătate.




Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în judeţul nostru, dar şi în Dolj. În Olt, oamenii legii au descins în locuinţele a trei suspecţi din Vlădila şi Studina, care au ajuns în faţa anchetatorilor. Alte 32 de persoane au ajuns la audieri în baza mandatelor de de aducere.

Până în prezent au fost identificate şase victime, însă numărul acestora este mult mai mare. Şi asta pentru că membrii grupării au recrutat tinere din mai multe judeţe: Iaşi, Buzău, Galaţi, Olt, Dolj şi Sibiu, de pe urma cărora au câştigat sute de mii de euro.

Cei cinci suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE