Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Siguranţa cetăţenilor nu se reflectă în rapoarte
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 75

„Biciclişti şi mopedişti amendaţi, conductori auto sancţionaţi pentru că vorbesc la telefon nu sunt măsuri care să confere un climat de siguranţă oltenilor”. Raportul prezentat azi de şefii Poliţiei a fost aspru criticat de prefectul de Olt, nemulţumit de activitatea oamenilor legii, din ultima perioadă.




Siguranţa cetăţenilor şi crearea unui climat de linişte în judeţ, mai ales după evenimentele petrecute în utimele zile în Slatina, reprezintă prioritatea reprezentanţilor Instituţiei Prefectului. Şefii structurilor din cadrul ministerului Afacerilor Interne au prezentat azi raportul de activiatate pe anul 2014. Din toate reiese că Oltul este în siguranţă, iar poliţia veghează pentru noi.

Acelaşi lucru reiese şi din datele Poliţiei Municipiului Slatina.

Mai mult decât atât, mai marii poliţiei au declarat faptul că rezultatele ar fi mult mai eficiente dacă ar exista o comunicare între oamenii legii şi cei în slujba cărora se află. Doar aşa pot fi aflate problemele care trebuie combătute.

Mai mult decât atât, înfiinţarea bazei militare de la Deveselu le-a adus oamenilor legii caracaleni atribuţii noi.

Cu toate acestea, cifrele prezentate în zeci de pagini nu au împiedicat cu nimic producerea crimei de pe strada Toamnei şi nici nu conferă siguranţă cetăţenilor.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE