Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Tribunalul Olt rămâne fără judecători
03.03.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 1111

Magistraţii Tribunalului Olt au prezentat astăzi bilanţul activităţii pe anul 2016. Aceştia au vorbit despre numărul mare de dosare soluţionate, despe noile modificări legislative, dar şi despre deficitul de personal. O treime dintre judecătorii Tribunalului Olt se vor pensiona anul acesta, ceea ce înseamnă că din cei 21 de magistraţi câţi mai sunt în prezent, vor mai rămâne doar jumătate. Vestea bună este că în toamnă vor fi scoase posturi la concurs, iar reprezentanţii instanţei speră că acestea să fie ocupate.Anul 2016 a fost unul încărcat pentru judecătorii din cadrul Tribunalului Olt. Aceştia au avut în lucru mii de dosare penale pe care, în cea mai mare parte, au reuşit să le soluţioneze până la sfârșitul anului.
Problema deficitului de personal va deveni și mai gravă pentru că o treime din judecători se pensionează în acest an.
Unul dintre obiective este mutarea Judecătoriei Slatina în spațiul adecvat pe care îl va oferi sediul fostei Bănci Naționale. Reprezentanții Tribunalului Olt dau ca termen anul viitor, deși lucrările de reabilitare, unele complexe, ținând cont de stadiul avansat de degradare al acestei clădiri istorice, încă nu au fost demarate.
Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017