Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atras de magia cubului Rubik
22.11.2021
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1091

Un băiețel de 9 ani, din Slatina, s-a înscris la concursul „Copiii au talent”, organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor - Secția Română. Și cum cubul Rubik a devenit cel mai bun prieten al său, băiatul vrea să arate tuturor cât de priceput este în a mânui jucăria magică.


 Luca are 9 ani și este fascinat de cubul Rubik, un joc ce stimulează gândirea și creativitatea. Este unul din jocurile pentru copii care, de multe ori, îi pun în încurcătură și pe adulți. În plus, cubul Rubik are un foarte mare potențial pentru dezvoltarea inteligenței.
Magia cubului Rubik constă în aflarea rezolvării lui. Cu cât mai mult încerci să mânuiești cubul, cu atât mai interesat vei fi să-i afli secretul.
Luca spune că odată descoperit misterul cubului Rubik, jocul nu mai este la fel de atractiv ca la început și că interesul începe să scadă.
Din cauza pandemiei, concursul la care va participa Luca are loc online și constă în trimiterea unor filmulețe în care copiii își arată aptitudinile în diferite domenii. Luca speră să îi cucerească pe jurați cu îndemânarea și rapiditatea cu care rezolvă magicul cub.

Are însă nevoie și de ajutorul nostru. Cu un like pe pagina oficială a concursului „Copiii au talent”, organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor - Secția Română, îl putem ajuta pe Luca să cucerească un loc pe podium la secțiunea „Sport și îndemânare”.

https://www.facebook.com/iparomanis/videos/478840433491632/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE