Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Alexe Marin”, școala încrederii
21.10.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 349

Autocunoaștere, încredere în sine și în colegi și depășirea limitelor. Sunt obiectivele cadrelor didactice și ale elevilor Liceului Tehnologic „Alexe Marin” care au încheiat o nouă activitate a proiectului „Școala încrederii”.


 De multe ori destinul unui copil, indiferent de mediul din care provine, e influențat puternic de un adult. Dacă măcar un singur om îi vede potențialul și îl încurajează să meargă înainte cu încredere pe drumul lui. Este unul dintre motivele pentru care Liceul Tehnologic „Alexe Marin” a intrat în proiectul „Școala încrederii”.
Activitățile derulate au avut un impact benefic atât asupra elevilor, cât și a cadrelor didactice. Feedback-ul primit a fost neașteptat, chiar de la primele acțiuni desfășurate.
În acest moment, „Școala încrederii” se desfășoară în 53 de școli din 19 județe. În proiect sunt implicați 2.500 de angajați din învățământ și peste 25.000 de elevi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021