Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│56 de școli închise. Mii de elevi online
19.10.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 304

În fiecare zi, cel puțin o clasă de elevi intră în scenariul roșu, ca urmare a cazurilor de COVID-19. La nivelul județului sunt 56 de școli și peste 90 de clase care au fost trecute în mediul online, iar numărul este în creștere.


 Cazurile de COVID-19 în rândul profesorilor și al elevilor cresc de la o zi la alta, iar asta a dus la închiderea a zeci de școli și clase. Cifrele Inspectoratului Școlar Județean arată că la nivelul județului Olt sunt peste 50 de școli și 90 de clase care învață, acum, exclusiv în mediul online. La Slatina, situația este din ce în ce mai gravă. Aproape toate liceele din municipiu nu desfășoară ore fizice, singurul care a rămas, încă, în scenariul verde fiind Liceul cu Program Sportiv, cu doar cinci clase închise. În acest moment, unitățile de învățământ care funcționează în scenariul roșu sunt următoarele:
- Școala Postliceală Sanitară „Cristiana”
- Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”
- Colegiul Național „Ion Minulescu”
- Colegiul Național „Radu Greceanu”
- Liceul Tehnologic „Alexe Marin”
- Liceul Tehnologic Metalurgic
- Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”
- Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”
Singurele școli din Slatina care au scăpat de cazurile de COVID-19 și nu au clase închise sunt Școala Gimnazială Nr.1 și Școala Gimnazială „George Poboran”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021