Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ce note au luat viitorii directori de școli?
18.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 836

Emoţiile au luat sfârşit pentru cei care au participat la concursul pentru directori de şcoli. Peste 150 de candidaţi au reuşit să promoveze examenul, cu note peste 7, iar 79 au fost respinşi.


 Prima etapă a concursului de directori şi directori adjuncţi a luat sfârşit, iar rezultatele au fost publicate. Chiar dacă rata de promovare din judeţul Olt este de 64,8%, există şi rezultate mai puţin bune, printre care şi note ruşinoase de 3 şi 4. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, cel mai mic punctaj a fost 3,4, iar la polul opus, cel mai mare calificativ - 8,8.
Candidaţii înscrişi la concursul de director, care nu au putut participa din motive medicale, au şansa de a susține examenul, pe 28 octombrie. În cazul în care niciun participant dintr-o unitate de învăţământ nu reuşeşte să promoveze, va fi numit în funcţie un candidat de la o altă şcoală.
În urma concursului de director, au fost depuse 15 contestaţii, care urmează să fie finalizate miercuri. În perioada 21-27 octombrie, candidaţii admişi îşi pot prezenta opţiunile pentru posturile din şcoli. Ultima probă de concurs, cea a interviului, se desfăşoară între 15 noiembrie şi 10 decembrie. Viitorii directori își vor ocupa fotoliile de manageri de școli, la începutul anului 2022.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021