Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Profesorii de la CNRG, schimb de experienţă în Franţa
12.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1808

Parteneriatul dintre Colegiul Naţional „Radu Greceanu” şi liceul „Denis Diderot” din Franţa prinde contur, în urma ultimei vizite făcute de profesorii slătineni. Aceştia au stabilit toate activităţile care se vor desfăşura în perioada următoare, odată cu venirea elevilor francezi, în oraşul nostru.


 Profesorii de la „Radu Greceanu” au făcut o vizită în Franţa, pentru a stabili ultimele detalii ale schimbului de experienţă cu liceul „Denis Diderot”, din oraşul Langres. Următorii care se vor deplasa, în cadrul proiectului Erasmus, vor fi chiar elevii francezi. Ei se vor afla la Slatina în perioada 8-15 noiembrie.
Acest schimb de experienţă este important pentru elevi. Au ocazia atât de a-şi exersa limbile străine, cât şi de a lua contact cu o altă cultură. Profesorii din „Greceanu” au pus la punct şi o serie de activităţi, pe care le vor desfăşura la sosirea elevilor francezi.
În viitor, prin acest proiect numit „Let’s make Europe live together”, se doreşte şi înfrăţirea celor două oraşe, pentru ca legăturile create să continue de-a lungul timpului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021