Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măsuri pentru noul an şcolar
16.09.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 144

Noul an şcolar a început, iar măsurile de protecţie împotriva Covid-19 continuă în şcoli şi în spaţiile din preajma acestora. Masca este obligatorie, atât în interior, cât şi în spaţiul din vecinătatea unităţilor de învăţământ, iar profesorii şi elevii cu simptome pot fi testaţi gratuit la şcoală.


 Sute de elevi s-au întors de luni în bănci, iar fiecare unitate de învăţământ este obligată să ia toate măsurile igienico-sanitare pentru siguranţa şcolarilor şi a cadrelor didactice. Invitat la emisiunea Reporter 24, inspectorul şcolar general Victor Iacobescu a vorbit despre regulile pe care trebuie să le respecte atât elevii şi profesorii, cât şi părinţii, care își așteaptă copiii în preajma școlilor.
Și anul trecut, profesorii şi elevii care prezentau simptome, puteau fi testaţi la şcoală.
Toate normele în vigoare trebuie respectate de cei care frecventează o formă de învăţământ, iar fiecare şcoală va asigura, la rândul ei, toate măsurile de igienizare a sălilor de clasă. Anul acesta, elevii vor trece în mediul online, atunci când rata de infectare va depăși 6 cazuri la mia de locuitori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021