Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ISJ Olt│Manuale pentru noul an şcolar
28.07.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 502

Zeci de mii de manuale au fost distribuite în şcoli de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt. Acestea vor intra în posesia elevilor din toamnă şi sunt destinate claselor de gimnaziu, liceu, a I-a şi a II-a din ciclul primar. Restul de manuale va fi completat până la începerea şcolii.


 Zeci de mii de manuale au fost ditribuite către şcoli prin Inspectoratul Şcolar Judeţean. Elevii le vor primi din toamnă, odată cu începerea noului an şcolar. Manualele înregistrate până acum se adresează în mare parte liceenilor şi celor din ciclul gimnazial.
La clasele primare, numărul de manuale a fost acoperit parţial la clasa I şi clasa a II-a. În perioada următoare, urmează să fie distribuite şi achiziţiile aflate în curs de desfăşurare pentru restul claselor.
Până în acest moment, peste 90.000 de manuale şcolare au intrat în şcoli, iar instituţia aşteaptă încă 9.000 de cărţi nelivrate încă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024