Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În vacanţă, la grădiniţă
07.04.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 85

Unităţile de învăţământ preşcolar continuă să îşi desfăşoare activitatea şi pe parcursul vacanţei de primăvară. Deoarece vacanţa a fost prelungită într-un mod neaşteptat, grădiniţele au decis să vină în ajutorul părinţilor care nu îşi pot lăsa copiii singuri acasă.


 Datorită numărului mare de solicitări din partea părinţilor, grădiniţele vor continua să îşi desfăşoare activitatea şi în perioada vacanţei prelungite. Asta înseamnă că micuții ai căror părinţi nu au cui să ii lase în grijă, pot merge în continuare la grădiniţă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, acest lucru se va întâmpla în mai multe localităţi din judeţ.
Cadrele didactice se bucură că îi pot primi pe cei mici în continuare în clase. La Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, conducerea unității oferă copiilor un program atractiv de activități, pe parcursul lunii aprilie. Copiii vor participa la ore cu scop creativ, dar se vor și juca foarte mult.
În total, la nivelul judeţului, în săptămâna 5-9 aprilie vor fi 11 grădiniţe deschise, între 12 şi 16 aprilie - 15 grădiniţe, 10
în perioada 19-23 aprilie şi doar două în ultima săptămână a lunii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE