Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Alexe Marin” – un liceu eco-smart
16.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 358

Cel mai nou partener economic al Liceului Tehnologic „Alexe Marin” a început o serie de investiții. Mai multe panouri fotovoltaice au fost amplasate pe acoperișul școlii pentru a produce și consuma energie verde. De asemenea, viitorii electricieni vor putea folosi echipamentul pentru a învăța tainele meseriei alese.


 Parteneriatul dintre Liceul Tehnologic „Alexe Marin” și noul agent economic începe să prindă contur. Conducerea școlii spune că recent au fost amplasate mai multe panouri fotovoltaice, iar, în curând, vor fi puse în funcțiune. Asta înseamnă că liceul va produce și va consuma energie verde, devenind un prieten al mediului înconjurător.
Mai mult decât atât, viitorii elevi ai școlii, care vor alege specializarea de electrician, vor avea ocazia să învețe tainele meseriei cu ajutorul celor mai moderne echipamente de pe piață.
Potrivit ofertei educaționale a școlii, începând de anul viitor, Liceul Tehnologic „Alexe Marin” va pune la dispoziție 24 de locuri pentru specializarea electrician exploatare joasă tensiune.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024