Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceul Metalurgic, sponsorizat de ALRO
24.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 937

Mai sunt două săptămâni până când elevii se vor întoarce din nou în bănci. Liceele tehnologice fac ultimele pregătiri înainte de începerea celui de-al doilea semestru. Recent, Liceul Tehnic Metalurgic a primit o sponsorizare din partea fabricii de aluminiu din Slatina, pentru îmbunătățirea calității învățământului de aici.


Învățământul profesional dual este un real succes pentru Liceul Tehnic Metalurgic. Parteneriatul pe care îl are cu agenții economici de pe platforma industrială a Slatinei a oferit mai multe beneficii materiale, astfel încât, elevii de aici să beneficieze de cele mai bune condiții.
Recent, liceul a primit o sponsorizare consistentă din partea fabricii de aluminiu din oraș. Directorul școlii spune că prin această sponsorizare se dorește amenajarea mai multor spații recreative din curtea interioară. De altfel, acest lucru îi va ajuta și pe elevi, întrucât toate aceste amenajări vor fi făcute de tinerii meseriași de la „Metalurgic”.
Liceul Tehnologic Metalurgic este prima unitate de învățământ din județul Olt care a adoptat ca formă de studiu, învățământul profesional dual. Primele rezultate au fost vizibile anul trecut. Din cei 28 de elevi înscriși în prima clasă de dual, aproximativ jumătate dintre aceștia au intrat pe piața muncii, imediat după finalizarea școlii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024