Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala profesională, o alternativă de viitor
07.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 223

Prima etapă de înscriere la una din specializările puse la dispoziție de Liceul Economic „Petre S. Aurelian” pentru școala profesională s-a încheiat. Cea mai mare concurență este pentru profilul de ospătar, care a devenit din ce în ce mai căutat în ultimii ani. Pe lângă acesta, sunt multe alte specializări disponibile. Absolvenții de clasa a VIII – a care vor opta pentru una din ele, vor avea mai multe avantaje în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă.


Liceul Economic „Petre S. Aurelian” se pregătește să își primească noii elevi. Prima etapă de înscriere la școala profesională s-a încheiat, iar pentru unele specializări, numărul solicitărilor l-a depășit cu mult pe cel al locurilor disponibile. Există, însă, și clase care încă nu au fost completate, pentru care se va mai organiza încă o rundă de înscrieri.
Și cei care aleg cursurile unei școli profesionale au multiple avantaje. Pe lângă posibilitatea de a face practică la un agent economic de profil și de a avea un loc de muncă sigur, pentru unele specializări unitatea de învățământ poate asigura cursuri gratuite în vederea obținerii permisului de conducere.
În ultimii ani, calitatea învățământului la Liceul Economic „Petre S. Aurelian” a crescut considerabil. Pentru a veni în sprijinul școlii, Primăria Municipiului Slatina a demarat un proiect de reabilitare și de modernizare a corpului principal, a sălilor de curs și a laboratoarelor care vor funcționa aici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020