Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dornici să înceapă viața de liceu
30.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 394

Perioada de completare a fișelor pentru repartiția computerizată a absolvenților de clasa a VIII – a a început. La Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”, elevii au venit alături de părinți pentru a trece codurile specifice opțiunilor dorite și pentru a le explica pașii următori pentru înscrierea la liceu. Copiii vor să intre la unul din liceele de top din Slatina și sunt nerăbdători să înceapă o nouă etapă a vieții.


Pentru absolvenții de clasa a VIII – a din acest an urmează o nouă perioadă cu emoții. A început completarea fișelor cu opțiunile elevilor pentru repartiția computerizată la liceu. La Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” din Slatina, personalul responsabil are grijă ca toate informațiile să fie înțelese atât de copii, cât și de părinți, astfel încât depunerea dosarelor de înscriere să fie realizată mai ușor .
Fericiți și relaxați după ce și-au aflat notele, tinerii au mărturisit că își doresc să ajungă la unul din liceele de top din Slatina, respectiv Minulescu, Greceanu și Titulescu. Sunt nerăbdători să înceapă o nouă etapă și speră ca viața de liceu să îi ajute să se dezvolte atât pe plan personal, cât și profesional.
Repartiția computerizată a absolvenților de clasa a VIII –a va avea loc în data de 10 iulie, atunci când elevii vor afla la ce liceu și la ce specializare au fost admiși.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE