Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tinerii au talent” continuă, dar online
12.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 394

Concursul „Tinerii au talent” organizat de clubul Interact Slatina este cel mai longeviv proiect al tinerilor care se dezvoltă în spiritul Rotary. Dacă în trecut, evenimentul aduna sute de oameni și zeci de participanți în sălile de spectacol, anul acesta întrecerea va fi în like-uri. Concurenții mai au doar două zile la dispoziție până la termenul limită de trimitere a momentelor artistice, câștigătorul fiind desemnat de numărul de aprecieri online și de votul juriului.


Concursul „Tinerii au talent” este proiectul de suflet al celor de la clubul Interact Slatina, guvernat de Rotary. An de an, competiția a crescut, adunând zeci de participanți și sute de oameni în sălile de spectacol. Din cauza pandemiei de coronavirus, voluntarii clubului au decis să mute competiția în mediul online. Participanții vor avea de trimis până pe data de 15 mai un videoclip prin care să își pună în valoare talentul, urmând ca apoi să fie votat de public și de membrii juriului.

Momentele artistice vor fi postate pe paginile de Facebook și Instagram ale clubului Interact, acolo unde oamenii își pot vota favoritul printr-un simplu like. Câștigătorul va fi anunțat după ce se va face media între notele publicului și cele ale juriului.
Reprezentanții clubului Interact Slatina au stabilit că anul acesta premiul cel mare va fi un Mystery Box.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE