Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eurognosi, o mare familie online
26.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1920

Elevii și profesorii Centrului de limbi străine Eurognosi își desfășoară activitatea în mediul online. Copiii sunt zi de zi în activități dinamice. Rezolvă exerciții pe diverse platforme, fac proiecte și realizează clipuri video tematice. Sunt o mică familie virtuală, iar ca semn de apreciere pentru dedicarea cadrelor, micuții au făcut chiar și urări onomastice online.


Încă de pe data de 16 martie, cursurile de limbi străine ale Centrului Eurognosi se desfășoară de acasă, pe calculator, laptop, telefon sau tabletă. În fiecare zi, profesorii se întâlnesc cu studenții școlii în mediul virtual, acolo unde copiii fie rezolvă diferite exerciții de gramatică și comunicare, fie își prezintă proiectele tematice.
Elevii și profesorii Centrului de limbi străine au format o mică familie virtuală. Ieri a fost o zi specială pentru ei. Au sărbătorit-o pe „teacher Mary”, iar micuții au dorit să îi ureze un călduros „La mulți ani” într-un mod inedit, online, printr-un videoclip emoționant.
Mediul online a devenit în această perioadă cea mai importantă modalitate de comunicare, iar membri familiei Eurognosi profită de acest lucru la maximum. În acest fel copiii reușesc să învețe într-un mod practic și relaxant tainele limbilor străine și sunt în siguranță, acasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE