Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătirea pentru BAC se face online
19.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 706

Chiar dacă orele de curs sunt suspendate, elevii claselor terminale, care au de susținut un examen important, sunt în plin proces de pregătire, chiar dacă școlile sunt închise. Profesorii s-au adaptat acestei situații și au început pregătirea cu tinerii în mediul online. Sunt folosite diverse aplicații de comunicare la distanță sau platforme educative, astfel încât actul educațional să fie eficient.


Pentru elevii claselor a VIII – a și a XII – a, măsura de suspendare a cursurilor a îngreunat procesul de pregătire pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat. La Colegiul Național „Ion Minulescu” profesorii și copiii s-au adaptat rapid la situație, iar acum activitatea didactică este desfășurată în mediul online. Aplicațiile și platformele educative aprobate de Ministerul Educației îi ajută pe tineri să acumuleze noi informații.
Îngrijorați de faptul că în această perioadă ar putea să piardă din materie, tinerii au devenit din ce în ce mai interesați să învețe. Directorul școlii spune că această colaborare strânsă dintre profesori și elevi, chiar și online, poate duce la rezultate bune.
Până în acest moment nu s-a pus problema amânării examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat. Elevii trebuie să fie conștienți că trebuie să se pregătească intens în această perioadă, astfel încât să aibă toată materia pusă la punct.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE