Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Eugen Ionescu”, o școală de elită
12.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1663

Zeci de elevi ai Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” din Slatina reușesc să se numere în fiecare an printre Campionii Slatinei. Pregătirea lor începe chiar din clasele primare. Rolul învățătoarelor în îndrumarea copiilor către performanță este esențial, iar Școala „Eugen Ionescu” are această cheie a succesului.


Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” este renumită pentru rezultatele pe care școlarii ei le înregistrează la toate materiile. Elevii școlii s-au numărat și în acest an printre copiii de elită ai Slatinei, premiați an de an de municipalitate. Rețeta succesului este una simplă, dar nu la îndemâna oricui: învățători devotați, profesori ambițioși și copii dornici de performanță.
Conducerea școlii pune un accent important pe ciclul primar, iar rezultatele încep să apară încă din clasele I – IV. Copiii spun că fără ajutorul venit din partea învățătoarelor nu ar fi reușit să obțină aceste performanțe.
Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” investește în fiecare an în formarea și dezvoltarea de caractere puternice, iar elevii ei fac cinste orașului nostru atât în țară, cât și în străinătate.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020