Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Eugen Ionescu”, o școală de elită
12.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1922

Zeci de elevi ai Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” din Slatina reușesc să se numere în fiecare an printre Campionii Slatinei. Pregătirea lor începe chiar din clasele primare. Rolul învățătoarelor în îndrumarea copiilor către performanță este esențial, iar Școala „Eugen Ionescu” are această cheie a succesului.


Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” este renumită pentru rezultatele pe care școlarii ei le înregistrează la toate materiile. Elevii școlii s-au numărat și în acest an printre copiii de elită ai Slatinei, premiați an de an de municipalitate. Rețeta succesului este una simplă, dar nu la îndemâna oricui: învățători devotați, profesori ambițioși și copii dornici de performanță.
Conducerea școlii pune un accent important pe ciclul primar, iar rezultatele încep să apară încă din clasele I – IV. Copiii spun că fără ajutorul venit din partea învățătoarelor nu ar fi reușit să obțină aceste performanțe.
Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” investește în fiecare an în formarea și dezvoltarea de caractere puternice, iar elevii ei fac cinste orașului nostru atât în țară, cât și în străinătate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020