Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor financiar pentru elevi
22.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1128

În unitățile de învățământ din municipiul Slatina, elevii performanți și cei cu o stare materială precară beneficiază, în fiecare semestru de un ajutor financiar. Mii de elevi din întreg județul beneficiază de burse de merit, de performanță sau sociale, iar potrivit noilor prevederi legislative, acestea pot fi cumulate.


Elevii slătineni beneficiază în fiecare semestru de burse sociale, burse de merit sau de performanță. Acestea se acordă în funcție de bugetele pe care autoritățile locale le au la dispoziție. Colegiul Național ,,Radu Greceanu” este una din instituțiile de învățământ care acordă toate aceste tipuri de bursă, zeci de elevi primind diferite sume de bani oferit ca un ajutor financiar.
Bursele sociale au un caracter special. Beneficiarii trebuie să depună un dosar la secretariatul școlii, trebuie să aibă media generală peste 8 și frecvență 100% la ore.
Din ianuarie 2019, bursa de ajutor social se poate cumula cu bursa de performanță, cu bursa de merit sau cu bursa de studiu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020