Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor financiar pentru elevi
22.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1053

În unitățile de învățământ din municipiul Slatina, elevii performanți și cei cu o stare materială precară beneficiază, în fiecare semestru de un ajutor financiar. Mii de elevi din întreg județul beneficiază de burse de merit, de performanță sau sociale, iar potrivit noilor prevederi legislative, acestea pot fi cumulate.


Elevii slătineni beneficiază în fiecare semestru de burse sociale, burse de merit sau de performanță. Acestea se acordă în funcție de bugetele pe care autoritățile locale le au la dispoziție. Colegiul Național ,,Radu Greceanu” este una din instituțiile de învățământ care acordă toate aceste tipuri de bursă, zeci de elevi primind diferite sume de bani oferit ca un ajutor financiar.
Bursele sociale au un caracter special. Beneficiarii trebuie să depună un dosar la secretariatul școlii, trebuie să aibă media generală peste 8 și frecvență 100% la ore.
Din ianuarie 2019, bursa de ajutor social se poate cumula cu bursa de performanță, cu bursa de merit sau cu bursa de studiu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020