Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție, urmează simulările!
21.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 198

Pentru elevii claselor terminale urmează o perioadă de verificare a cunoștințelor acumulate, înainte examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat. Inspectoratul Școlar Județean Olt a stabilit deja zilele în care tinerii vor susține primele evaluări județene. Simulările din februarie vor fi date doar de elevii claselor a VIII - a și a XII – a.


Mii de școlari de clasele a VIII-a și a XII-a din județul Olt se pregătesc pentru Evaluarea Națională, respectiv de Bacalaureat. Inspectoratul Școlar Județean dorește să îi acomodeze pe elevi cu atmosfera de examen și a programat o simulare județeană.
Dacă în ceilalți ani erau angrenați și elevii claselor a VII – a și a XI – a în aceste simulări, anul acesta vor fi scutiți.
Potrivit reprezentanților ISJ Olt, pe data de 10 februarie se va susține proba de Limba și Literatura Română, iar pe 12 februarie se va susține proba de matematică, pentru elevii de gimnaziu și proba obligatorie a profilului, pentru cei de liceu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020