Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție, urmează simulările!
21.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 216

Pentru elevii claselor terminale urmează o perioadă de verificare a cunoștințelor acumulate, înainte examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat. Inspectoratul Școlar Județean Olt a stabilit deja zilele în care tinerii vor susține primele evaluări județene. Simulările din februarie vor fi date doar de elevii claselor a VIII - a și a XII – a.


Mii de școlari de clasele a VIII-a și a XII-a din județul Olt se pregătesc pentru Evaluarea Națională, respectiv de Bacalaureat. Inspectoratul Școlar Județean dorește să îi acomodeze pe elevi cu atmosfera de examen și a programat o simulare județeană.
Dacă în ceilalți ani erau angrenați și elevii claselor a VII – a și a XI – a în aceste simulări, anul acesta vor fi scutiți.
Potrivit reprezentanților ISJ Olt, pe data de 10 februarie se va susține proba de Limba și Literatura Română, iar pe 12 februarie se va susține proba de matematică, pentru elevii de gimnaziu și proba obligatorie a profilului, pentru cei de liceu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020