Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul își premiază valorile
11.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2937

Au muncit, au făcut sacrificii, iar astăzi, meritele le-au fost recunoscute. Consiliul Județean premiază și anul acesta elevii și profesorii care au obținut rezultate bune la olimpiadele naționale și internaționale. Festivitatea a avut loc în sala de spectacol a Palatului Copiilor. În acest an s-au acordat peste 600 de premii.


Este deja o tradiție ca autoritățile județene să-și premieze tinerii performeri. Ca un semn de recunoștință pentru munca lor, Consiliul Județean recompensează elevii și profesorii care au reușit să pună Slatina pe harta României și chiar a Europei. Sunt peste de 600 de elevi și dascăli cu rezultatele excepționale obținute la olimpiadele naționale și internaționale, care au urcat astăzi pe scena învingătorilor.
Performanța necesită sacrificii, iar olimpicii noștri o știu cel mai bine. Geografie, matematică, tehnologie sau handbal sunt doar câteva din domeniile în care Oltul a reușit să se remarce anul acesta. Iar faptul că rezultatele lor sunt recompensate îi motivează ca și în anii următori să obțină premii notabile.
Performanța are nevoie și de o îndrumare corespunzătoare. Tinerii noștri olimpici spun că fără ajutorul dascălilor dedicați nu ar fi reușit să ajungă pe podiumurile concursurilor la care au participat.
Marele premiu al festivității i-a fost înmânat Deliei Dumitrescu, eleva care a obținut cele mai bune rezultate din județul Olt. Ea va primi suma de 6.000 de lei pentru aurul obținut la Olimpiada Internațională de Geografie pentru Europa Centrală, de Sud și Sud –Est ce a avut loc în capitala Serbiei, Belgrad. De asemenea, va mai primi un premiu în valoare de 2500 lei pentru ocuparea locului 9 în cadrul Olimpiadei Internaționale de Proiecte de Mediu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024