Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala Sanitară Slatina, proiect pentru performanță
26.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 709

Un nou proiect pentru pregătirea elevilor, la Școala Postliceală Sanitară Slatina. A fost lansat un program Erasmus, pentru desfășurarea de stagii de practică în străinătate a viitorilor asistenți medicali. Totodată, elevii din anul I de studiu au putut afla cum se va desfășura această experiență de învățare în anii de studiu pe care îi vor urma aici.


Școala Postliceală Sanitară Slatina bifează un nou proiect important, pentru pregătirea practică a elevilor în străinătate. Ieri a fost lansat proiectul „Stagii practice europene-O șansă a asistenților medicali generaliști în cariera medicală“, pentru anul școlar 2019-2020. În cadrul programului, o nouă serie de elevi ai acestei școli, singura de stat din județul, vor avea șansa să se formeze profesional în țări precum Spania, Italia sau Germania.
Totodată, cursanții din anul 1 de studiu au avut posibilitatea să afle de la colegii lor mai mari cât de importantă este pregătirea europeană.
Aproape 500 de tineri urmează în prezent cursurile Școlii Postliceale Sanitare Slatina. Sunt viitorii asistenți generaliști, asistenți de laborator și de farmacie și kinetoterapeuți, iar pentru a ajunge să practice aceste meserii au ales să studieze la cea mai bună școală sanitară din județ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE