Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ateliere educative și distractive la Eurognosi
26.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 360

Au fost jocuri educative și distractive la Centrul de Limbi Străine Eurognosi și astăzi. Activitățile în cadrul „Zilelor porților deschise“ au continuat cu elevi dornici să vadă cum pot învăța o limbă străină într-un mod ușor, plăcut și relaxant. Elevii de la Școala „Eugen Ionescu“ din Slatina au vizitat, astăzi, Eurognosi și au mărturisit că au avut parte de o experiență de neuitat.


Așa s-au desfășurat, astăzi, o parte din activitățile organizate de Centrul de Limbi Străine Eurognosi, în cadrul „Zilelor porților deschise“. Printre vizitatori s-au aflat elevii de la Școala „Eugen Ionescu“ din Slatina. Au participat la diverse activități educative și distractive, care s-au desfășurat în limba engleză. La final, micuții au spus că s-au simțit foarte bine aici.
Încântați de vizita celor mici au fost și dascălii de la Eurognosi. Au ales pentru astăzi activități potrivite pentru vârsta copiilor care le-au trecut pragul și au reușit să îi captiveze.
Centrul de Limbi Străine Eurognosi are porțile deschise pentru vizitatori până pe data de 4 octombrie, iar anul academic 2019-2020 va începe pe data de 7 octombrie. Școala Eurognosi oferă cursuri de limba engleză, germană, franceză și spaniolă pentru toate vârstele și nivelurile de studiu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024