Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Engleza e distractivă, la Eurognosi
24.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1316

Momente speciale cu multă distracție, dar și lecții demonstrative la Centrul de Limbi Străine Eurognosi din Slatina. A fost prima zi când școala și-a deschis larg porțile pentru vizitatori. Elevii clasei a I-a B de la Colegiul Național „Ion Minulescu” au vrut să vadă singurul loc din județ în care limbile străine se învață prin joc, într-o atmosferă relaxantă, cu ajutorul unor metode și tehnologii moderne.


A început „Ziua porților deschise” la Școala Eurognosi, din Slatina. Zeci de prichindei, dornici să afle cum se poate învăța ușor o limbă străină, dar și ce metode folosesc dascălii de aici, au venit pentru a vizita centrul de limbi străine.

Constantina Pătrașcu, Alina Enache-Mihăilă și Mariana Gruia sunt profesoarele care le-au pregătit vizitatorilor mai multe cursuri educative și creative de engleză. Repartizați în trei grupe, cei mici au făcut cunoștință cu metode moderne de învățare. În prima clasă, prin dans și voie bună, copiii au deprins, în joacă, noțiuni noi.
În cea de-a doua clasă, profesoara Constantina Pătrașcu i-a provocat pe micuți la un curs în care distracția a fost la cote maxime. Cu toții și-au dorit să-și demonstreze abilitățile de bun cunoscător al limbii engleze.O altă clasă, un alt curs interesant, în care dascălul Mariana Gruia i-a înveselit și binedispus pe micuți, care au plecat convinși că engleza la Eurgnosi e de-a dreptul distractivă.

La sfârșitul vizitei, școlarii s-au arătat entuziasmați de metodele de învățare folosite de dascălii din Centrul de Limbi Străine Eurognosi Slatina.


„Zilele porților deschise” vor continua la Eurognosi. Echipa școlii pregătește lecții demonstrative în zilele de 25, 26, 27, 30 septembrie, dar și pe 1, 2, 3 și 4 octombrie. Pentru piticii cu vârsta cuprinsă între 4 și 9 ani, întâlnirea cu echipa Eurognosi are loc în fiecare dintre aceste zile de la ora 17.00, iar pentru cei mai mari, care au între 10 și 14 ani, aventura cunoașterii este programată în aceleași zile, de la ora 18.30.


 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024