Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Început de an istoric la „George Poboran“
09.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1251

Început de an istoric la Școala Gimnazială „George Poboran“ din Slatina. Anul acesta, unitatea de învățământ împlinește 25 de ani de activitate, iar cadrele și conducerea școlii și-au propus să fie un an cu totul special, cu programe inedite și rezultatele remarcabile. Astăzi, cu toții au pășit cu emoție în noul an școlar, iar pe terenul de sport a răsunat imnul școlii.


Clopoțelul a sunat, astăzi, și la Școala Gimnazială „George Poboran“ din Slatina. Cu mic, cu mare, cu părinții sau bunicii alături, și după ce au ales cel mai frumos buchet de flori pentru doamne, elevii au pășit cu emoții în noul an școlar. Un an cu totul special, la Școala „George Poboran“.
Dacă cei aflați deja la școală erau nerăbdători să își revadă colegii și pe doamnele învățătoare, cei mici, înscriși la clasa pregătitoare, au văzut pentru prima dată ce înseamnă viața de elev.
Imnul școlii a răsunat apoi pe terenul de sport, iar două eleve au susținut câteva momente artistice. Apoi a fost strigat catalogul, primii care și-au auzit numele fiind micuții de la clasa pregătitoare.
Copiii au mers apoi la clase împreună cu doamnele învățătoare. La Școala Gimnazială „George Poboran“ din Slatina învață peste 600 de elevi. Au parte de condiții foarte bune, dotări pe măsură și dascăli bine pregătiți.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020