Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Practică europeană pentru viitorii asistenți
21.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 341

Au văzut tehnici noi de aplicare a tartamentului, au învățat cum să aibă grijă de un pacient și cum să se poarte cu un bătrân. Este doar o parte din experiența trăită de cursanții Școlii Sanitare Postliceale din Slatina, în cadrul stagiului de practică desfășurat la spitale din Spania și Italia. Acum, la final de proiect, tinerii au vorbit despre experiența acumulată în străinătate.


S-a încheiat etapa de mobilitate desfășurată anul acesta, la Școala Sanitară Postliceală Slatina. Este vorba despre proiectul „Mobilități Europene. Poartă de Acces pentru Piața Muncii pentru Asistenții Medicali Generaliști“. În cadrul acestui program, 20 de cursanți ai Școlii Sanitare de stat au făcut pregătire practică la spitale din Spania și Italia.
La finalul stagiului de pregătire, tinerii cursanți s-au întâlnit și au împărtășit impresii și experiențe pe care le-au trait la clinicile din străinătate. Ei au spus că toate informațiile acumulate le vor fi de mare folos atunci când vor profesa.
Proiectele pentru organizarea de stagii de practică în străinătate, pentru cursanții Școlii Sanitare Postliceale din Slatina, singura școlă de stat din Olt, vor continua și în anul următor, spun reprezentanții unității de învățământ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019