Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Practică europeană pentru viitorii asistenți
21.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 379

Au văzut tehnici noi de aplicare a tartamentului, au învățat cum să aibă grijă de un pacient și cum să se poarte cu un bătrân. Este doar o parte din experiența trăită de cursanții Școlii Sanitare Postliceale din Slatina, în cadrul stagiului de practică desfășurat la spitale din Spania și Italia. Acum, la final de proiect, tinerii au vorbit despre experiența acumulată în străinătate.


S-a încheiat etapa de mobilitate desfășurată anul acesta, la Școala Sanitară Postliceală Slatina. Este vorba despre proiectul „Mobilități Europene. Poartă de Acces pentru Piața Muncii pentru Asistenții Medicali Generaliști“. În cadrul acestui program, 20 de cursanți ai Școlii Sanitare de stat au făcut pregătire practică la spitale din Spania și Italia.
La finalul stagiului de pregătire, tinerii cursanți s-au întâlnit și au împărtășit impresii și experiențe pe care le-au trait la clinicile din străinătate. Ei au spus că toate informațiile acumulate le vor fi de mare folos atunci când vor profesa.
Proiectele pentru organizarea de stagii de practică în străinătate, pentru cursanții Școlii Sanitare Postliceale din Slatina, singura școlă de stat din Olt, vor continua și în anul următor, spun reprezentanții unității de învățământ.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE