Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă pentru o excursie la Disneyland
05.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 225

Cea de-a XIII-a ediție a Disney Cup, competiție organizată de Primăria Slatina, a avut loc astăzi, în toate școlile gimnaziale din oraș. Peste 1.300 de elevi de clasele a V-a, a VI-a și a VII-a s-au înscris la concurs și speră să meargă la Disneyland.


A fost o zi plină de emoții pentru elevii de gimnaziu din Slatina care au participat la Disney Cup. Concursul s-a desfășurat în toate școlile din oraș, începând cu ora 12.30. Copiii au avut de răspuns corect la 40 de întrebări de cultură generală, timpul de lucru fiind unul scurt, de numai 20 de minute. Reprezentanții Primăriei Slatina au supravegheat atent modul de desfășurare, iar viceprimarul Gigi Vîlceleanu i-a încurajat pe concurenți.
Toți cei care s-au înscris în competiție au sperat să câștige marele premiu- excursia oferită de municipalitate la Paris.
După ce au aflat de la profesorii supraveghetori care sunt regulile competiției, concurenții au primit și subiectele.
Directorii școlilor spun că această competiție stârnește interesul multor elevi care sunt motivați să obțină rezultate bune, pentru a ajunge în marele parc de distracții.
Trei copii din fiecare școală, unul de clasa a V-a, unul de a VI-a și unul de a VII-a care obțin cele mai bune punctaje vor merge gratuit la Paris și Disneyland. Excursia va avea loc la sfârșitul lunii august- începutul lui septembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019