Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcul „Nifon Criveanu”, inaugurat cu fast
03.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 451

Zi de mare sărbătoare în comuna Slătioara. Autoritățile au inaugurat Parcul „Nifon Criveanu”, un obiectiv mult așteptat de locuitorii de aici. La eveniment au participat reprezentanți ai administrației județene, dar și ai unor instituții naționale.


Slătioara are un parc nou. Acesta se află în mijlocul comunei și poartă numele primului Mitropolit al Olteniei, Nifon Criveanu, cel care și-a pus amprenta asupra locului prin numeroasele fapte de aleasă omenie. Noul parc este o oază de verdeață pentru locuitorii de aici, cu băncuțe, flori dar și o impresionantă sculptură reprezentând chipul lui Nifon Criveanu. Obiectivul a fost inaugurat în prezența Preasfințitului Sebastian, care a oficiat o slujbă împreună cu un sobor de preoți. Un moment emoționant l-a constituit dezvelirea monumentului din centrul parcului.
Aproximativ o lună și jumătate s-a lucrat intens pentru ca duminică, parcul să poată fi inaugurat. Pentru această investiție, autoritățile locale au alocat 16.000 de lei.
La eveniment au participat reprezentanți ai administrației județene, dar și ai unor instituții naționale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019