Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Prima zi de BAC
03.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 202

Absolvenții de liceu au susținut astăzi, prima probă a bacalaureatului. Peste 2.400 de olteni și-au testat cunoștințele la limba română. Elevii au primit un text la prima vedere, iar profesorii evaluatori au pus întrebări pe baza acestuia. Tinerii susțin că s-au descurcat excelent, iar această materie nu le-a creat mari probleme.


Emoții mari pentru liceenii care au finalizat clasa a XII-a. Începând de astăzi, absolvenții vor susține probele de competențe lingvistice, fără de care nu pot da probele scrise. La aceste prime probe, elevii nu primesc note, ci calificative.
La ieșirea din sala de examen, majoritatea elevilor au spus că s-au descurcat foarte bine, subiectele primite fiind ușoare.
Mâine, 4 iunie, va continua proba orală de competențe lingvistice la limba română, ce va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în zilele 5-6 iunie. În zilele de 7, 10 și 11 iunie absolvenții vor susține proba D, de evaluare a competențelor digitale. După care, pe 12 și 13 iunie, vor susține proba de limbă străină. Probele scrise vor debuta pe 1 iulie, cu cea de la limba și literatura română.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019