Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tinerii dezbat”, în concurs județean
28.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 118

A fost o nouă ediție a concursului care urmărește dezvoltarea capacității de documentare, de argumentare, a gândirii critice și raționale „Tinerii dezbat”, etapa județeană. La secțiunea „începători” locul I a fost adjudecat de Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, iar la secțiunea „avansați” de tinerii oratori ai Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal. Cele două echipaje vor reprezenta județul în etapa națională.


Ediția a XIII-a a Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat”, faza județeană s-a desfășurat la Slatina, pe parcursul a două zile. În competiție au intrat 11 echipaje, șapte pentru secțiunea de „începători” și patru pentru cea de „avansați”. Cei mai buni vor reprezenta județul în faza națională a acestui concurs, etapă ce va avea loc la Piatra Neamț, în luna iulie.
Echipajele participante la această etapă au avut ca sarcină să aducă argumente pro sau contra cu privire la anumite noțiuni. A fost o experiență unică pentru liceeni, mulți dintre ei exprimându-și dorința de a mai participa și la edițiile următoare.
Anul trecut, elevii olteni au fost desemnați cei mai buni oratori din țară. La secțiunea „avansați”, echipajul de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal și-a adjudecat locul întâi, secțiunea „începători” a fost câștigată de echipajul Colegiului Național „Radu Greceanu” din Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019