Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare
21.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 617

A fost sărbătoare, astăzi, la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu“ din Slatina. Cadrele didactice, elevii și părinții acestora au sărbătorit ziua școlii. S-au împlinit 32 de ani de la înființare, iar momentul a fost marcat printr-o serie de activități educative și sportive.


Dublă sărbătoare la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu“ din Slatina. Unitatea de învățământ a împlinit 32 de ani de activitate, cu rezultate excepționale la învățătură. În tot acest timp, aici s-au format generații întregi de elevi, pregătiți cu profesionalism de dascălii lor. Momentul a fost marcat, astăzi, printr-o serie de activități, ce au avut loc pe terenul de sport din curtea unității de învățământ.
Printre invitați s-au aflat și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Olt, care i-au felicitat pe profesori și elevi, pentru rezultatele remarcabile obținute.
Elevii le-au mulțumit profesorilor lor pentru tot ce fac pentru ei și au spus, cu emoții, că sunt fericiți că învață la această școală.
Manifestările dedicate zilei școlii au continuat cu momente artistice și sportive care au transformat această sărbătoare într-o zi cu totul specială.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019