Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Târg de oferte educaționale, la Metalurgic
17.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 101

Tehnician în hotelărie, gastronomie, coafor stilist sau asistent medical. Sunt doar câteva dintre ofertele educaționale, pentru anul școlar următor, prezentate la târgul organizat, ieri, la Liceului Tehnologic Metalurgic din Slatina. La eveniment au fost invitați elevi de la mai multe școli din oraș, dar și din județ.


A fost Târgul ofertelor educaționale, ieri, la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Reprezentanții unităților de învățământ participante au încercat să își promoveze cât mai bine specializările, pentru a atrage un număr mare de elevi. Aceștia au organizat diferite standuri, pe la care tinerii invitați au trecut și au aflat informații despre meseriile pe care le-ar putea urma.
La târg au venit elevi de la mai multe unități de învățământ din Slatina, dar și din județ. Tinerii au spus că oferta educațională este bogată și rămâne să se hotărască spre ce meserie se vor îndrepta.
Târgul ofertelor educaționale organizat în incinta Liceului Metalurgic din Slatina a fost deschis ieri, între orele 14.00 – 18.00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019