Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNRG, în top la olimpiadele naționale
17.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 395

Matematica, informatica, istoria, limba și literatura română și limba germană sunt materiile la care elevii Colegiului Național Radu Greceanu au excelat anul acesta. Au reprezentat cu succes școala slătineană la olimpiadele naționale, făcându-i mândri pe părinții și profesorii lor.


Cu un premiu I obținut la faza națională a olimpiadei de limba germană, Marina Oprea a bifat cel mai bun rezultat de anul acesta al Colegiului Național Radu Greceanu. Este elevă în clasa a IX-a a și avut o comportare bună și la informatică.
Clara Andreea Nicola este în clasa a VI-a și a reușit să cucerească premiul II la olimpiada națională de limba și literatura română.
Elev în clasa a X-a, Octavian Alin Spiridon este pasionat de istorie, iar la olimpiada națională a obținut o mențiune.
Colegiul Național Radu Greceanu a avut anul acesta 25 de elevi calificați la faza națională a olimpiadelor școlare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019