Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-au testat aptitudinile de dascăli
15.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 317

Elevii care au optat pentru profilul „pedagogic” din cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina susțin, de astăzi, probele de aptitudini. La ieșirea din sala de testare, majoritatea copiilor au spus că s-au descurcat, subiectele fiind accesibile. În următoarele două zile cu toții vor da probele artistice și sportive.


Emoții mari pentru cei 129 de elevi de gimnaziu din Olt, care doresc să urmeze liceul pedagogic. Astăzi au susținut probele vocaționale, în fața cadrelor didactice ale Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, singurul cu profil pedagogic din județ.
Sunt 56 de locuri disponibile pentru școlarii care doresc să îmbrățișeze meseriile de învățător sau educator. Cei mai mulți dintre candidați au mărturisit că își doresc să lucreze în acest domeniu pentru că iubesc copiii.
Nu doar elevii de clasa a VIII-a au stat cu sufletul la gură, astăzi, ci și părinții care au fost alături de ei și i-au susținut la aceste probe de aptitudini.
Tot în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, în anul școlar 2019-2020, va funcționa o clasă de arte plastice. 28 de locurile sunt disponibile pentru această specializare. Și aici candidații, în număr de 48, susțin probe de aptitudini, zilele acestea. Pe 20 mai se vor afișa rezultatele pentru ambele profiluri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE