Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fac performanță în numele lui Ion Minulescu
13.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 886

Unul dintre colegiile de top ale județului împlinește astăzi 47 de ani de când poartă numele marelui poet Ion Minulescu. Și anul acesta elevii renumitului colegiu slătinean au scris în istoria școlii noi performanțe în educație.


Pe 14 mai 1972, Liceul Teoretic nr.2 din Slatina avea să primească oficial numele de Ion Minulescu, în prezența fiicei poetului. În 1999 școala devine colegiu și continuă și astăzi să poarte cu mândrie numele poetului slătinean, iar elevii săi să îi facă cinste prin rezultate excelente la olimpiade.
2019 este anul de glorie al Colegiului Național Ion Minulescu, la limba germană. Cinci premii I și un premiu II au bifat anul acesta elevii școlii la olimpiada națională.
Latina, una dintre materiile la care elevii de la Minulescu obțin an de an rezultate excelente, a înregistrat o nouă performanță, prin eleva Bianca Doriță: locul III la olimpiada națională.
Un alt rezultat remarcabil a fost obținut anul acesta și la geografie. Delia Dumitrescu, elevă în clasa a X-a, a reușit să obțină locul II la olimpiada națională.
Toate aceste rezultate deosebite au fost prezentate de conducerea Colegiului Național Ion Minulescu în cadrul evenimentului special dedicat zilei școlii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE