Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Violența, prevenită prin creații artistice
03.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 89

Sute de elevi participă anul acesta la Concursul Regional „Prezent! Nonviolent!”, organizat de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Casa Corpului Didactic. Cele mai bune lucrări vor fi premiate în cadrul unei festivități care se va desfășura la mijlocul acestei luni.


Absenteismul, părăsirea timpurie a școlii și violența școlară sunt unele dintre cele mai mari provocări întâlnite în procesul de educație și în asistența psihopedagogică. Cei de la Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt consideră că un mod de a contribui la prevenirea acestor fenomene este implicarea copiilor în activități de creație artistică și literară. Proiectul „Prezent! Nonviolent!” a atras și anul acesta sute de participanți.
Prin lucrările lor, elevii reușesc să evidențieze într-o manieră plastică efectele comportamentelor violente, ale absenteismului și abandonului școlar.
Premierea celor mai bune creații va avea loc pe 16 mai, în cadrul unei manifestări ce se va desfășura în sala de festivități a Liceului Tehnologic PS Aurelian din Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019