Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Sprijin pentru elevii excelenți
02.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 150

Autoritățile din Slatina au alocat fonduri din bugetul local pentru sprijinirea elevilor care participă la diferite competiții. Echipa de robotică a Colegiului Radu Greceanu, cercul de matematică-fizică de Centrul de Excelență, concursul „Medicii de mâine”, dar și Olimpiadele Școlare, toate vor beneficia și anul acesta de ajutor financiar din partea municipalității.


„Robotica CNRG”, echipa de copii fantastici de la Colegiul „Radu Greceanu” se pregătește de o nouă competiție internațională, care va avea loc la finalul acestei luni, în America de Sud. Primăria Slatina susține financiar deplasarea și cheltuielile de cazare ale elevilor și profesorului care îi pregătește.
Concursul interjudețean „Medicii de mâine”, organizat pe 11 mai la Slatina va beneficia, de asemenea, de sprijin financiar din partea autorităților.
Iar elevii pasionați de sport sunt invitați să participe și anul acesta la ediția a III-a a Olimpiadelor școlare, competiții de fotbal și handbal care se vor desfășura în fiecare școală din Slatina.
Meciurile se vor desfășura în perioada 3-14 iunie. Pentru achiziționarea premiilor, autoritățile au alocat suma de 22.000 lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE