Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olimpicii de la Mecanică, premiați
26.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 281

Câștigătorii concursurilor naționale de mecanică au fost premiați, aseară, pentru rezultatele excepționale obținute. Ministerul Educației și Societățile TMK Artrom și Pirelli Tyres România le-au dat diplome, bani și gadgeturi. Premiile au fost oferite de directorul general de la Pirelli, care i-a felicitat pe tineri și le-a urat succes în activitate.


150 de copii din întreaga țară au participat la concursurile naționale de mecanică. Aseară a avut loc premierea elevilor merituoși, eveniment organizat în sala de festivități a Colegiului Naționa „Ion Minulescu“ din Slatina. Au fost oferite trei categorii de premii. Pentru Olimpiada de Mecanică la clasa a XI –a au fost acordate 3 premii și 10 mențiuni, pentru Olimpiada de mecanică, clasa a XII –a, 3 premii și 7 mențiuni, iar pentru Concursul pe meserii Mecanic auto au fost oferite 3 premii și 6 mențiuni. Ministerul Sănătății a oferit premiile în bani, care au fost dublate de societatea TMK Artrom. Pirelli Tyres a contribuit la și ea, oferind gadgeturi tinerilor câștigători. Premiile au fost înmânate elevilor de directorul general al Pirelli, Wolfgang Meier.
Cele două societăți de pe platforma industrială a Slatinei susțin învățământul profesional și tehnic. Directorul general al Pirelli este de părere că recunoștința adusă elevilor după aceste concursuri naționale îi va ambiționa și mai mult pe viitor.
Mai multe companii mari de pe platforma indistrială a Slatinei finanțează clase de învățământ profesional dual în diverse specilaizări, cum ar fi cele din domeniul mecanicii sau electronicii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE