Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, gazda competițiilor naționale de Mecanică
23.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 777

Slatina găzduiește în aceste zile două competiții naționale dedicate elevilor din învățământul profesional. Deschiderea oficială a acestor evenimente a fost aseară, la Colegiul „Ion Minulescu”, în prezenta cadrelor didactice, dar și a concurenților veniți din toată țara. Aproximativ 150 de elevi din toată țara vor lupta pentru a obține un punctaj cât mai bun.


Olimpiada școlară la Mecanică, dar și Concursul la disciplinele tehnologice pentru învățământul profesional, domeniul Mecanică, se vor desfășura în perioada 22-26 aprilie, la Liceul Tehnologic „Metalurgic”, din Slatina. Aseară, în amfiteatrul Colegiului „Ion Minulescu” a avut loc deschiderea festivă a celor două competiții, eveniment la care au luat parte oficiali ai județului, cadre didactice din mai multe unități de învățământ cu profil tehnologic și concurenții.
Emoționați, elevii înscriși în concurs au mărturisit că sunt pregătiți să își demonstreze priceperea și cunoștințele în domeniul mecanicii.
Joi dimineață, elevii participanți vor susține proba practică, urmând ca la ora 19 să aibă loc festivitatea de premiere. Evenimentul școlar găzduit de orașul nostru este organizat cu sprijinul mai multor campanii de pe platforma industrială a Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE