Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Greceanu și-a premiat olimpicii
11.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 835

Colegiul Național Radu Greceanu și-a premiat astăzi cei mai buni elevi. Fie că sunt în clasa a V-a sau în ultimul an de liceu, olimpicii fac cinste renumitei școli slătinene. Anul acesta, zeci de elevi s-au calificat la fazele naționale și internaționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. În semn de apreciere, conducerea colegiului a organizat pentru ei un moment festiv emoționant.


Cu 25 de elevi calificați la fazele naționale ale olimpiadelor și cu 4 elevi calificați la etapele finale ale unor concursuri școlare, Colegiul Național Radu Greceanu se menține în topul celor mai bune școli din județ. Performanțele înregistrate și anul acesta de formidabila echipă de elevi și profesori au fost marcate printr-o acțiune festivă organizată în amfiteatrul colegiului.
Olimpicii de la Greceanu au apreciat momentul special pus la cale de directorul școlii.
Munca intensă și rezultatele excelente ale acestor minunați elevi și profesori sunt răsplătite an de an și de către autoritățile locale și județene, care le oferă premii în bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019