Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Greceanu, locul I la robotică
20.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 663

O nouă performanță pentru elevii de la Clubul de Robotică al Colegiului Național „Radu Greceanu“ din Slatina. Patru tineri frumoși și ambițioși, care au participat la un concurs național de roboți confecționați din piese lego, au obținut locul I la secțiunea Programare. Rezultatul le-a adus calificarea la o competiție internațională, care va avea loc la finalul lunii mai, în Uruguai.


După muncă multă vin și rezultatele. Elevii de la Clubul de Robotică din cadrul Colegiului Național „Radu Greceanu“ din Slatina au obținut locul I la un concurs national, desfășurat la finalul săptămânii trecute. Rezultatul le-a adus mare bucurie, atât celor patru elevi, dar și pe profesorului care i-a pregătit.
Vlad Coneschi, Sandra Bălu, Robert Vădăstreanu și Liviu Gabriel Constantinescu sunt micile genii care au înscris o nouă performanță în cartea de vizită a colegiul pe care îl reprezintă. Au muncit mult să ajungă la acest rezultat, iar efortul lor nu se oprește aici.
În week-end, elevii de la Greceanu vor participa la un nou concurs, ceva mai dificil, dar de la care se așteaptă la un rezultat la fel de bun.
După concursul din acest week-end, echipa de robotică de la Radu Greceanu se va pregăti intens pentru competiția din Uruguai, unde speră să înregistreze o nouă performanță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE