Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au sărbătorit 100 de zile de școală
14.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1042

Atmosferă de sărbătoare, astăzi, la clasa pregătitoare A, de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina. Cei 34 de elevi pregătiți de învățătoarea Carmen Cîrciumaru au marcat 100 de zile de când au început viața de școlar. Prezentarea colecțiilor de 100 de obiecte, confecționarea ochelarilor cu această cifră, poezii, urmate de multă distracție la locul de joacă. Acestea au fost momentele prin care micuții au celebrat această zi.


Vizibil emoționați și dornici să-și prezinte proiectele în care au pus multă pasiune, imaginație dar și muncă. Așa i-am găsit, dis de dimineață, pe micuții de la clasa pregătitoare A, de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina. Astăzi, grupa „Prietenii lui Mickey și Minnie” a sărbătorit 100 de zile de școală, un eveniment mult așteptat de toți copiii.
Învățătoarea Carmen Cîrciumaru se mândrește cu elevii săi, care în cele 100 de zile de școală au demonstrat că sunt isteți și dornici de cunoaștere.
Prin lucrări inedite care cuprind 100 de obiecte. Astfel au ilustrat copiii cele 100 de zile de când au pășit prima oară într-o sală de școală. Micuții spun că se simt minunat aici, și vin în fiecare zi cu plăcere.
Școlarii au pregătit pentru această zi o poezie specială.
La sfârșitul activității elevii au primit diplome, după care au luat parte la petrecerea oferită ca răsplată pentru progresele înregistrate de la începutul anului școlar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024