Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Specializări noi la Școala Postliceală Sanitară Slatina
13.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 176

Cosmetician și tehnician maseur. Sunt două noi specializări, care vor fi introduse în oferta de școlarizare a Școlii Postliceale Sanitare din Slatina, de anul următor. Conducerea unității de învățământ a pregătit deja documentele necesare pe care le va depune, zilele acestea, la Agenția Națională de Asigurare a Calității.


Școala Postliceală Sanitară Slatina își mărește oferta de școlarizare. De anul următor, unitatea de învățământ va avea în programa școlară încă două noi specializări: cosmetician și tehnician maseur. Directorul Școlii, Niculina Dobrică, spune că documentația necesară este deja pregătită. Până pe 15 martie va fi depusă cererea de declanșare a procedurii pentru vizita de evaluare a Agenției Naționale de Asigurare a Calității, în vederea obținerii unei autorizații, pentru cele două specializări.
Conducerea Școlii Postliceale Sanitare Slatina crede că nu vor fi probleme în ceea ce privește obținerea avizului necesar, pentru introducerea celor două noi calificări. Astfel, cei care sunt interesați să lucreze în aceste două noi specialități se pot înscrie la cursuri de anul viitor.
Școala Postliceală Sanitară oferă patru specializări: asistent medical generalist, asistent medical de laborator, asistent medical balneofiziochinetoterapie și asistent medical de farmacie. Este singura școală de stat din județ, iar în prezent, 483 de elevi frecventează cursurile acestei unități.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE