Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Subiecte ușoare la simulare
11.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 595

Emoții pentru elevii de clasele a VII–a și a VIII-a. Ei au susținut, astăzi, simularea Evaluării Naționale la Limba și Literatură Română. Este primul an în care și elevii de clasa a VII-a au trecut prin acest examen. La final, tinerii au spus că subiectele au fost neașteptat de ușoare.


A început simularea Evaluării Naționale pentru elevii de clasele a VII-a și a VIII-a. Astăzi a avut loc testarea la Limba și Literatura Română, iar mâine va fi la Matematică. La Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Slatina, elevii de la trei clase au trecut prin emoțiile evaluării.
La finalul examenului, elevii au spus că subiectele au fost accesibile și speră să primească note mari.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt, astăzi au susținut Evaluarea Națională 3.642 de elevi de la clasa a VII-a și 3.628 de a VIII-a. Mâine are loc simularea la Matematică, iar miercuri, elevii minorităţilor naţionale vor susţine proba scrisă la Limba şi literatura maternă, urmând ca rezultate să fie comunicate pe 22 martie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019