Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Colegiul Minulescu, record de premii la Gala Campionilor
23.01.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 630

Anul 2018 a fost unul excelent pentru Colegiul Național Ion Minulescu din Slatina. Zeci de premii la olimpiadele școlare și peste o sută de elevi care au încheiat anul cu media generală 10 sunt performanțele unei echipe de copii și profesori talentați și muncitori.


Cu ocazia împlinirii a 651 de ani de atestare documentară a municipiului, Primăria a organizat o gală a campionilor și a premiat elevii care au avut rezultate deosebite la învățătură, în concursuri și olimpiade școlare. Colegiul Național Ion Minulescu a bătut recordul de premii la toate categoriile, numărul acestora ajungând în 2018, la 169.
Directorul prestigiosului colegiu slătinean este mândru că are o echipă formidabilă de elevi și profesori. De aceea, împreună cu autoritățile încearcă să le asigure cele mai bune condiții pentru studiu.
La Gala Campionilor organizată de Primăria Slatina au fost premiați cu burse de merit 103 elevi care au încheiat anul școlar cu media generală 10 și 27 de elevi cu rezultate foarte bune la olimpiadele naționale. Premii de excelență au primit cei trei elevi care au obținut premii în competiții internaționale. Aceștia sunt: Vîrban Iulia Maria - Premiul Special la Olimpiada Internaţională de Lectură, Dumitrescu Ioana Delia – Medalie de Bronz la Balcaniada de Geografie și Popescu Adelina Maria - Premiul II la Olimpiada Internaţională de Lectură.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024