Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Experiențe de împărtășit
13.12.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 119

Oaspeți de seamă la Platul Copiilor, din Slatina. Mai mulți dascăli ai Platului Copiilor Alexandria au venit să vadă oferta educațională, dar și noul sediu al instituției, cel mai modern din țară. Vizitatorii au fost încântați de ceea ce au găsit la Slatina și au plecat hotărâți să diversifice și ei activitățile pe care le derulează cu copiii din Teleorman.


Creațiile artistice care înfrumusețează holurile, sălile de clasă spațioase și primitoare, clădirea nouă și toată infrastructura Palatului Copiilor din Slatina i-au încântat pe dascălii Palatului Copiilor Alexandria, care au vizitat instituția olteană. Vizitatorii au fost încântați și de oferta educațională bogată și diversificată pe care au găsit-o la Slatina, iar la final au decis că o parte din cercurile atractive ale oltenilor se vor regăsi şi în Teleorman, de anul viitor.
Profesorii îndrumători şi conducerea Palatului Copiilor din Slatina şi-au arătat deschiderea pentru noi colaborări cu dascălii din judeţul vecin.
Palatul Copiilor Slatina şi cel din Alexadria desfăşoară împreună mai multe proiecte culturale şi artistice, dar şi concursuri interjudeţene.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019